Kontakt og bestilling


For å bestille hytten kan du gjøre følgende:


1.  Trykk på "Kalender" og sjekk hvilke datoer som er ledig. (På datoer som er markert med rød farge, er hytta opptatt) Tar forbehold om at kalenderen ikke er oppdatert til enhver tid, så send spørsmål om den er ledig for ønsket tidsrom.


2.  Trykk på "priser" på menyen over for å sjekke hva hytta koster for det aktuelle tidsrom - Du må gjerne sende oss spørsmål på e-post før dere bestemmer dere! Merk at alle priser er i NOK


3.  Send en e-post til halgeirvreim@gmail.com, og bestill hytten for ønsket tidsrom. Vi vil gjerne vite hvem dere er (familie, antall personer ol.) NB! skriv navn, adresse  og telefon du kan treffes på.


4.  Du får tilbake en e-post om at hytten er reservert for deg i det aktuelle tidsrommet og opplysning om når beløpet for leie av hytta må være betalt.

Vi sender ut egen e-post med all betalingsinformasjon. Når beløpet er registrert på konto, får du en ny e-post med bekreftelse på at hytta er bestillt og betalt. Da vil dere også få mer praktisk informasjon og en kode til nøkkelboksen som er montert ved inngangsdøren.


Avbestillingsregler: Vi anbefaler alle å ha reiseforsikring som dekker uforutsatte hendelser. Ved avbestilling inntil 30 dager før leieforholdet starter refunderes 75 % av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforholdet starter refunderes 50% av leiesummen. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før leieforholdet starter gis ingen refusjon. 


Hvis du har spørsmål, må du bare sende en e-post.


Vil du heller skrive brev, er adressen:

Halgeir Vreim

Vreimsida 297,

3803 Bø i Telemark


Her finner du kart og veibeskrivelse til hytten. Og her er kart like ved hytta.


Vi koser oss veldig på hytten i Rauland, det håper vi dere vil gjøre også!